The Mainichi Shimbun : Cererea de „carne artificială” în crestere: cercetătorii de la Tokyo creează „friptură de cultură” mai bogată în proteine, dar ce gust are?

0
31

TOKYO – Carnea de cultură este analizată atât în ​​străinătate, dar mai ales în Japonia, ca alternativă la carnea naturala de origine animala, pentru a satisface cererea de carne în creștere rapidă a lumii. Cercetătorii japonezi au prezentat recent „carne de friptură” cultivată în laborator, care arată foarte multa ca si cea adevărată.

Cercetătorii de la instituții, inclusiv Universitatea din Tokyo, au publicat o singură fotografie a fripturii de 1,5 centimetri grosime pe care au crescut-o într-un laborator. Prezentarea carnii a avut loc la o conferință în data de  29 august. Carnea roșie părea fragedă și avea si tendoane si  grăsime albă.  S-a raportat că bucata de carne artificiala cântărea aproximativ 30 de grame, măsurând 5,5 cm pe 4 cm diametru.

 

‘Meating’ demand: Tokyo researchers create beefier ‘cultured steak,’ but how’s it taste?

 

Lasă un răspuns