Ambasadorul Japoniei, discurs la încheierea mandatului în România: Am construit două poduri cu sprijinul și implicarea Japoniei

0
122

Ambasadorul Japoniei în România, E.S. Hiroshi UEDA a avut un discurs emoționant la încheierea mandatului său. ”Mă gândesc la cel de-al treilea pod. Adică eu, eu însumi”.

Ambasadorul Japoniei în România, E.S. Hiroshi UEDA, a oferit o recepție de rămas-bun la care au participat, printre alții, fostul președinte al României Emil Constantinescu, ministrul Afacerilor Interne Cătălin Predoiu și Sebastian Burduja, ministrul Energiei.

În discursul său de rămas-bun, E.S. Hiroshi UEDA, Ambasadorul Japoniei în țara noastră a evidențiat legăturile tot mai puternice între cele două țări.

Ambasadorul Japoniei remarcă cele două poduri construite împreună, de România și Japonia: unul este podul de la Brăila, în timp ce al doilea pod este Parteneriatul Strategic semnat de președintele României Klaus Iohannis și premierul Japonez Fumio Kishida în martie anul trecut, care ridică la alt nivel relația dintre cele două țări.

https://www.dcnews.ro/ambasadorul-japoniei-discurs-la-incheierea-mandatului-in-romania-am-construit-doua-poduri-cu-sprijinul-si-implicarea-japoniei_945340.html

Lasă un răspuns