Cel mai mare parc tematic „Harry Potter” din lume se deschide la Tokyo

0
124

TOKYO (Kyodo) – Cel mai mare parc tematic „Harry Potter” din lume, a fost deschis vineri la Tokyo, întâmpinând fanii care speră să aiba o experienta de neuitat în lumea fantastică a filmelor cu vrajitori.

The Warner Bros. Studio Tour Tokyo – „The Making of Harry Potter” prezintă o replica a școlii de vrăjitorie Hogwarts și este al doilea parc tematic bazat pe faimoasa seria de filme după cel din Marea Britanie care a atras peste 17 milioane de vizitatori de la înființarea sa în 2012.

Ceremonia de deschidere a avut loc în prezenta lui Tom Felton, actorul britanic care l-a interpretat pe rivalul lui Harry Potter, Draco Malfoy, dar și alți invitați „care au vrajit” copiii  în care participau la tăierea panglicii.

 

TOKYO (Kyodo) – The world’s largest indoor Harry Potter theme park opened Friday in Tokyo, welcoming fans hoping to immerse themselves in the fantasy world of the blockbuster movie series.

The Warner Bros. Studio Tour Tokyo – The Making of Harry Potter features a set of the Hogwarts wizardry school and is the second theme park based on the film series after one in Britain that has drawn over 17 million visitors since its establishment in 2012.

/mainichi.jp/

Lasă un răspuns