Directorul unei școli din Japonia a fost demis pentru o jumătate de ceașcă de cafea în plus Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/directorul-unei-scoli-din-japonia-a-fost-demis-pentru-o-jumatate-de-ceasca-de-cafea-in-plus-2672895 Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

0
93
Bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost acuzat că și-a turnat o ceașcă mai mare de cafea, care costa 1,25 dolari, la un magazin cu autoservire, deși plătise doar pentru o ceașcă de 1,25 dolari, scrie Insider.
În iunie, în timpul unei pauze de prânz, el și-a dat seama că personalul magazinului nu a observat când și-a pus o cafea mare deși plătise pentru una de dimensiuni normale, a scris presa, care a citat un raport al Consiliul de Educație al prefecturii Hyogo. Directorul de școală a spus că și-a turnat cafea mai multă decât plătise de șapte ori pe parcursul anului, până când a fost prins în decembrie de un angajat al magazinului, care a sunat la poliție, conform Yomiuri TV.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/directorul-unei-scoli-din-japonia-a-fost-demis-pentru-o-jumatate-de-ceasca-de-cafea-in-plus-2672895

Lasă un răspuns