Embassy of JAPAN in Romania : PDl. Hiraku Ogura, designer de fermentare, a susținut o prelegere despre fermentare la care au participat peste 50 de experți.

0
91
Pe data de 18 martie a.c., Dl. Hiraku Ogura, designer de fermentare, a susținut o prelegere despre fermentare, intitulată ”Introducere în lumea fermentării pentru profesioniștii din domeniul gastronomic”, la care au participat peste 50 de experți. Aceștia au avut ocazia de a învăța despre principiile fermentației și diferențele de gust prin degustarea unor alimente fermentate reprezentative pentru Japonia, cum ar fi sake, miso și sos de soia. Participanții au fost surprinși să descopere diferitele gusturi ale condimentelor fermentate și i-au adresat cu entuziasm întrebări domnului Ogura, impresionat de interesul ridicat al acestora. Dl. Ogura și-a exprimat speranța că această prelegere a fost o bună ocazie de a crește gradul de conștientizare și înțelegere a condimentelor fermentate în România.
3月18日、発酵デザイナー小倉ヒラク氏による発酵に関するレクチャー「Introduction to the world of Fermentation for Food Professionals」を開催しました。プロの料理人を対象とした本レクチャーには50名以上の専門家が参加。発酵の原理に関して学ぶとともに日本酒やみそ、しょうゆなどの発酵食品のテイスティングを通じて味の違いを学ぶ機会となりました。参加者は発酵調味料の味の違いに驚きながら、小倉氏に熱心に質問するなど、参加者の関心の高さが伺えました。小倉氏は本レクチャーを機にルーマニアで発酵に対しての認知、理解が深まることを願っていると述べていました。

Lasă un răspuns