Japonia extinde sancțiunile împotriva Rusiei

0
49
sursa : Youtube
sursa : Youtube

Tokyo a completat lista mărfurilor interzise la import în Rusia. Astfel, Japonia extinde sancțiunile impuse împotriva Rusiei. Autoritățile japoneze au decis să extindă sancțiunile aplicate împotriva Federației Ruse și să completeze listele de mărfuri interzise pentru import în Rusia, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului japonez al Economiei.

Listele cu mărfurile interzise pentru livrare includ diverse tipuri de nave – nave de stingere a incendiilor și macarale, docuri plutitoare, platforme plutitoare și submersibile pentru foraj și de extracție de resurse, iahturi, nave sportive. Este interzis importul de combustibili fosili, uleiuri minerale și produse obținute din acestea, cum ar fi de exemplu uleiul de motor; produse de chimie anorganică și metale prețioase, precum și compușii lor anorganici (acid clorhidric, hidroxid de aluminiu), plastic și articole din acesta (nitroceluloză); wolfram, molibden, cobalt, zirconiu, reniu și produse fabricate din acestea.

Interdicția va afecta produsele din oțel, inclusiv țevile pentru transportul petrolului și gazului, echipamentele electrice și piesele acestora, inclusiv bateriile cu litiu-ion și nichel-hidrogen; cazane de incalzire, scule electrice, masini de slefuit, echipamente pentru prelucrarea lemnului, plutei, cauciucului dur si plasticului.

 

Japonia extinde sancțiunile împotriva Rusiei

 

Lasă un răspuns